L’acte es va celebrar el Centre Cívic de l’Ajuntament de Salou el passat dimarts 23 de febrer al vespre.

Es van lliurar concretament: 4.000€ a la Unitat d’Oncologia Mèdica de la Xarxa Sanitària i social Santa Tecla de Tarragona per l’estudi AVAC, 3.000€ a l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus per un estudi amb pacients amb càncer de pell, 3.000€ al grup GEICAM – Grupo Español de Investigación en Cáncer de Mama – per l’estudi Rxponder i 8.000€ a l’Hospital Sant Joan de Déu per la seva investigació de la Histiocitosi, un tipus de càncer infantil poc freqüent i qualificat de malaltia rara.

Els oncòlegs i investigadors varen donar amplia informació dels estudis pels que han rebut la donació i s’han compromès a tornar l’any vinent per informar dels resultats obtinguts de la seva recerca.

La presidenta Murielle Reig es va mostrar força satisfeta de les recaptacions obtingudes dels diferents actes solidaris que organitza la entitat al llarg de l’any i va agrair a totes les persones que dia rere dia donen el seu suport per continuar amb la seva tasca i assolir els objectius que es varen proposar fa ara 5 anys, quan es projectava la fundació de la Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí.